01.09.2018

On alanud registreerimine rahvusvahelisele jalgpalliturniirile Tallinn Cup 2019!

On alanud registreerimine rahvusvahelisele jalgpalliturniirile Tallinn Cup 2019!

Kallid sõbrad!

Meeldejääv ja õnnestunud Tallinn Cup 2018 annab meile head tunnetust ja lootust, et uuel aastal on meid kokku tulemas veelgi rohkem osalejaid.
Meie turniir on välja hõigatud enam kui 20 agentuuris Euroopas, Aasias, Põhja-ja Lõuna-Ameerikas, kes pakuvad suveks turniire välisriikide klubidele. Samaaegselt toimuvad läbirääkimised tuntud klubidega igas vanuses.

Kõik mängud, vastavalt juba kujunenud traditsioonile,  peetakse kaasaegses kompleksis A Le Coq Arena, kus on 5 naturaalmuru ning kuntsmuruväljakut, samuti ka lähedal asuvates spordikompleksides. Aastal 2019 kuulutame me välja osalemise poiste vanuserühmades B-8 (2011) kuni B-14 (2005) ja tüdrukutele G-14/15 (2004-2006). Igas vanuserühmas on oodatud osalema vähemalt 8 ja maksimaalselt 16 võistkonda. Turniiri teisel päeval korraldame me külastatavate meeskondade treeneritele ja lastele ühise koosviibimise!

Pakume erihindu majutamiseks koolides ja hotellides, koos toitlustusega, sealhulgas lennujaama või rongijaama transfeeri, erihinnaga sissepääsupileteid paljudesse meelelahutuskeskustesse ja muuseumidesse.
Turniiiri paketi sees on Tallinn Cup Käepael, mis võimaldab erinevaid soodustusi turniiri partnerite poolt, sh tasuta Tallinna linnatransporditeenust ning ühe meeskonna liikme tasuta majutust!

Turniir algab meeskondade saabumise ja registreerimisega 27. juunil, alagrupi mängud toimuvad 28. ja 29. juunil ning 30. juunil toimuvad kõikide vanuserühmade finaalmängud.

Kuni 1. jaanuarini 2019 pakume varajase registreerija soodustust– turniirile registreerimiseks on osalustasu vaid 190 eurot. Pärast 1.jaanuarit 2019 hinnad tõusevad.

Me oleme kokku pannud mitmed erinevad paketid majutuseks ja turniiril osalemiseks. Üksikasjalikumat teavet näed meie kodulehel jaotises: Hinnad.

Tere tulemast turniirile Tallinn Cup 2019!!